Onthaal

Welkom

AMIFOOD

Food by passion


Ontdek

ONZE GESCHIEDENIS

AMIFOOD SA is een modern bedrijf dat sinds 1890 gespecialiseerd is in de productie van sauzen, kant-en-klaarmaaltijden en soepen. Wij bieden originele recepten in verschillende verpakkingseenheden aan. Naast ons traditionele aanbod bieden wij ook een gamma van gecertificeerde producten uit de biologische landbouw aan.

OVER ONS

Uw merk

Uw

MERK

Food by passion


Over

ONS

AMIFOOD produceert sauzen en kant-en-klaarmaaltijden met distributeurmerk voor supermarkten en groothandelaren.

Wij staan in voor het hele proces vanaf de inkoop van de grondstoffen over de ontwikkeling van de recepten tot aan de verpakking van uw producten vóór hun levering in uw magazijnen.

De grootste trots van AMIFOOD is kant-en-klaarmaaltijden aanbieden die op dezelfde wijze bereid worden als bij u thuis. Wij streven ernaar om eenvoudige alsook geraffineerde productlijnen te ontwikkelen zodat de consument zich kan laten leiden door zijn smaak.

ONS GAMMA

Ontdek ons gamma

Nieuwe

SMAKEN

Food by passion


Ontdek

ONS GAMMA

Een breed assortiment van kant-en-klaarmaaltijden die geïnspireerd zijn door de Belgische en Italiaanse keuken, originele pastasauzen, soepen en heerlijke groentepurees.

ONS GAMMA

Inspiratie voor u

Inspiratie

VOOR U

Food by passion

Food

by Passion

Onder leiding van een team dat jeugd en innovatie combineert, kneedt AMIFOOD de kookkunst met zoveel passie opdat u de traditionele smaak van eenvoudige en lekkere recepten zonder toegevoegde conserveringsmiddelen zou terugvinden. Laat ons u begeleiden naar nieuwe smaken !

RAAK GEÏNSPIREERD