Parmigiana


Ingrediënten (4 personen):

– 400 g Basilicumsaus AMIFOOD
– 100 g parmezaan
– 2 aubergines
– 125 g mozzarella
– Zout
– Olijfolie
– Vers basilicum

Stap 1 :

Verwarm de oven tot 200°C.
Snij de aubergines in dunne plakjes en spoel deze uit met zout gedurende 20 minuten in een vergiet.
Spoel de aubergines onder koud water zodat ze niet te zout zijn.
Bak de aubergines in een pan met een grote hoeveelheid olijfolie.
Snij de mozzarella in dunne plakjes.
Legt de mozzarella en aubergines opzij.

Stap 2 : 

In een ovenschaal een bedje van Basilicumsaus AMIFOOD gieten en de aubergines afgewisseld met de mozzarella en de Basilicumsaus AMIFOOD in lagen op elkaar leggen.
Eindig met een laagje Basilicumsaus AMIFOOD en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Bak gedurende 30 minuten. Eindig de bereiding door de bovenkant van het gerecht te gratineren.

Vóór het opdienen afwerken met enkele blaadjes vers basilicum.

Smakelijk.

+ There are no comments

Add yours